VERNER

Jam packed full of character; this large-scale two-storey renovation is all class. 


Recessive from the original cottage, consisting of architectural lines and bold colour tones, featuring James Hardie Axon and Silvertop-Ash timber cladding exterior that creates a clear physical distinction between old and new.


A total internal re-plan, opening its northern end to an expansive deck and lush landscaped outdoor area. Preservation and restoration give new life to original ornamental ceiling features, carefully removed and reinstalled 50-year-old hardwood flooring whilst the back end transports you to a modern light filled entertaining space creating the ultimate family home full of charm. 

Design: SawMill Designs

Photographer: Nic Stephens

Doherty Building Group

PO Box 1070 Barwon Heads, Victoria 3227

  • Facebook
  • Instagram